De Samenwerkende Oostzaanse Kunstenaars nodigen u uit!
In de Kunstgreep in Oostzaan vindt van woensdag 30 september tot en met maandag 2 november de jaarlijkse overzichtstentoonstelling plaats van de Oostzaanse kunstenaars vereniging S.O.K.

 

Aan deze expositie doen 12 leden mee vanuit allerlei disciplines waaronder olie-, acryl-, aquarel schilderkunst, fotografie, keramiek, vilt en glaskunst
 

De tentoonstelling is op de begane grond en de eerste etage.
U krijgt een blik op het werk van de kunstenaars van de afgelopen tijd.

Een aantal prachtige corona werken maar ook zeer gevarieerde foto’s met verschillende thema’s. Daarnaast tere aquarellen en krachtig schilderwerk, aparte sieraden en bijzonder glas. Zeker ook het bekijken waard zijn de keramieken objecten van het jongste lid naast het aquarelwerk van de senior van de vereniging.

Een feestelijke opening is vanwege alle regels niet mogelijk. Daarom organiseren de kunstenaars twee informele coronaproof inloopmiddagen waar u ontvangen wordt met een hapje en een drankje waarna u, in kleine groepjes, een persoonlijke rondleiding krijgt van de aanwezige kunstenaars. Een gastvrouw zal alles in goede banen leiden.

 

Deze middagen vinden plaats op zaterdag 3 oktober en zaterdag 17 oktober van 14.00u tot 17.00u in de Kunstgreep.

 

Daarnaast is de expositie te bezoeken op kantoortijden van de Kunstgreep, Kerkbuurt 4 Oostzaan. De tentoonstelling is vrij toegankelijk.
Het belooft een veelzijdige tentoonstelling te worden en de kunstenaars kijken uit naar de ontmoetingsmiddagen.

Braderie

Op 12 mei vorig jaar gaf de SOK acte de presence op Moederdag tijdens de Braderie in Oostzaan.

Hierbij enkele foto's